Младеж отива в затвора заради марихуана

16:34, 21 ное 16 25 330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За държане на над половин килограм марихуана Районният съд във Варна осъди 24-годишен младеж.  След постигнато в зала и одобрено от съда споразумение на П. Стоев беше наложено наказание от 1 година лишаване от свобода, както и глоба  в размер на 2000 лв. Наказанието си той следва да търпи в затвор при първоначален строг режим.        

 Случаят е от пролетта на тази година. При извършена на 17 март полицейска проверка на автомобил на изхода на село Старо Оряхово  у един от пътниците – подсъдимия Стоев, в калъф за слушалки била открита малка метална кутийка с около 3 грама суха растителна маса. При проведено веднага след това претърсване и изземване в жилището му в  отделни помещения била открита марихуана с различен грамаж и с различно съдържание на   активно вещество. Общото нетно тегло на наркотика е над 500 грама, оценено на обща стойност 3095 лева.

Стоев има предходна съдимост, отново за държане на наркотично вещество. В негова тежест са направените по делото разноски. Иззетата марихуана се отнема в полза на държавата и ще бъде предадена за унищожение.

Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама