Манол Генов: Назначават членове на ГЕРБ в бордовете на държавни фирми

15:45, 21 ное 16 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Дните на кабинета на ГЕРБ и коалиция са преброени. Правителството на ГЕРБ вече работи в режим на оставка, но  в същите тези преброени дни обаче някой ловко се опитва да мишкува, претарашвайки бордове на държавни фирми“, за това алармира народният представител от БСП лява България Манол Генов.

Според него в редица държавни фирми, сред които ВМЗ Сопот, НИТИ Казанлък, „Елби булгарикум“ и други, в  последните дни се извършва  подмяна на членове на бордовете, махат се лица от реформаторите и се заместват с такива от ГЕРБ. “Във  Вазовските машиностроителни заводи има  назначен още един изпълнителен директор, който също ще е член на Борда на ВМЗ и който по едно стечение на обстоятелствата е председател на временното ръководство на ГЕРБ Сопот”, каза Генов.

„Докога и какво ще прави кабинетът е тяхна работа, на ГЕРБ и партньорите им. Ясно е, че нито МВР министърът Румяна Бъчварова ще си признае тоталния провал в МВР реформата и сигурността на границите ни, нито здравният й колега Петър Москов ще си посипе главата с пепел заради грандиозния скандал с далаверата по  ваксините. За образование, отбрана, правосъдие - няма време да говорим, толкова са много провалите им“, заяви народният представител от левицата.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама