Борисов за обвиненията на Цветан Василев: Почвам нови дела срещу клеветниците

14:00, 21 ное 16 / Политика 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 Аз категорично заявявам, че не участвам в никакви фирми, бизнеси или офшорки, както впрочем беше доказано още 2013 година, когато отново се сипеха поредица лъжи от медиите на кръга около една фалирала банка. Toва написа във фейсбук профила си премиерът в оставка Бойко Борисов по повод разкритията на банкера Цветан Василев в интервю за "Просто Диков". В неделя той заяви, че "дясната ръка на Бойко Борисов, човекът за всичко, по време на неговото първо управление, който събираше парите – Александър Сталийски, ме принуди да откупя подарени дялове от "Дунарит" за 43 милиона лева".

"Разговарях с моите адвокати днес, които започват работа по завеждане на нови дела срещу клеветниците", допълва още Борисов.

По повод тези и други разкрития на банкера премиерът обяснява, че това е пореден "опит за манипулативно интерперетиране на историята и хвърляне на нова порция лъжи, манипулации и откровени клевети срещу мен от същите хора, които го правеха 2013-2014 година".

Борисов припомняме, че в онзи период е бил подложен на всевъзможни проверки и че е спечелил много от делата за клевета, които е завел. "Надявам се, че компетентните органи и сега ще проверят всички сигнали срещу мен, както са го правили и досега", допълва лидерът на ГЕРБ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама