Бюрата по труда в област Разград обявиха 95 свободни работни места

07:33, 21 ное 16 25 374 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бюрата по труда в област Разград обявиха 95 свободни работни места.

Най-много тази седмица са свободните позиции, обявени от трудовото ведомство в областния град, съобщават от Регионалната служба по заетостта. От тях десет са за шофьори на тежкотоварни автомобили за международни превози, като се изисква   основно или средно образование и правоспособност за управление.

Търсят се също учител български език и литература, маникюрист, работник за консервно производство и мениджър екип. Има по четири свободни места за монтажници и машинни оператори на металорежещи машини, осем за заварчици, толкова са и позициите за пакетировачи. Работодателите имат нужда и от петима товарачи, петима работници за кланица и двама зареждачи в промишленото производство.

Свободните позиции за машинни оператори в шивашката промишленост са десет, търсят се и петима гладачи.

Обявените работни места в Бюрото по труда в Исперих са 25. Предлага се работа на общи  работници, заварчици, монтажник, пакетировачи, р-к разпределител на междинни продукти и медицински сестри.

Свободните места в Бюрото по труда в Кубрат са за четирима заварчика и спедитор.

За всички работни места трудовите договори са срочни, освен ако изрично не е уточнено, че договорът е безсрочен, уточняват от Регионалната служба по заетостта.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама