Втора работна среща на Клуб на ветераните строители в Русенско

07:28, 21 ное 16 25 362 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес, 21 ноември, от 11.00 часа в Зала 1 на Областна администрация Русе ще се проведе втора работна среща на Клуб на ветераните строители в Русенска област.

На нея ще бъдат дискутирани теми, свързани с рециклиране на строителни отпадъци на Регионално депо за неопасни, инертни и опасни отпадъци, съвременни строителни материали и технологии в строителството на нискоетажни обекти, както и обследване на свлачищата в Северното Черноморие, Варненска област, съобщават още от Областна администрация Русе.

В срещата ще вземе участие акад. Ячко Иванов, един от най- големите български специалисти в областта на земната механика и по превенция и управление на риска от свлачищни явления и процеси.

Участниците ще се запознаят и със съществуващите от историческо и праисторическо време подземни галерии на територията на Русе и отношението им към устойчивостта на сградния фонд и инфраструктурата.

Срещата се провежда под патронажа на областния управител на област Русе, доц. д-р Стефко Бурджиев и с подкрепата на Регионален академичен център Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама