В Кубрат набират кандидати за работа по програма “Старт на кариерата”

15:10, 14 ное 16 25 916 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В Кубрат набират кандидати за работа по програма „Старт на кариерата”, съобщиха от общинската администрация. Местната управа е заявила три работни места по програмата в дирекциите „Административно-правно и информационно обслужване”, „ТСУ, земеделие, търговия, опазване на околната среда, инвестиционни дейности и европейски проекти и МДТ” и „Просвета, култура и техническо обслужване”.  Изискванията към кандидатите е да имат образование в професионалните направления   “Администрация и управление”, “Икономика” и “Педагогика”. 

 В срок до 18 ноември  включително, кандидатите /младежи до 29 год./ подават лично в дирекция „Бюро по труда” - град Кубрат комплект документи със заявление за кандидатстване по Програмата, в която посочват ведомствата, за които кандидатстват и съответните работни места. Всяко лице може да кандидатства едновременно за три работни места, но до две работни места при един работодател по Програмата. Пълният комплект документи за кандидатстване може да се намери на интернет страниците на Министерството на труда и социалната политика и на Агенцията по заетостта.

След подбор ще бъдат определени кандидатите, които ще започнат работа в общината в началото на 2017 година, за срок от девет месеца.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама