Апелативната прокуратура организира изнесена приемна за граждани на 14 декември в Разград

12:04, 14 ное 16 25 282 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 14 декември в Разград Апелативна прокуратура-Варна организира изнесена приемна за граждани. Това съобщиха от съдебната институция.

Срещата е в рамките на кампания на Административният ръководител на Апелативната прокуратура във Варна, който ще приема граждани всяка последна сряда от месеца от 14 до 16 часа в кабинета си в Съдебната палата във Варна на площад „Независимост“, №2, ет. 3, съобщават от съдебната институция.

Двамата заместници на апелативния прокурор на Варна ще приемат граждани в изнесени приемни в шестте окръжни прокуратури на територията на апелативния район. Първата приемна на заместника на апелативния прокурор на Варна е насрочена за 29 ноември в Окръжната прокуратура в Добрич. До края на 2016 год. прием на граждани след записване ще има и в окръжните прокуратури във Варна - на 30 ноември, в  Шумен на 1 декември, в Търговище на  7 декември и на 21 декември в Силистра.

Изнесените приемни на заместниците на апелативния прокурор на Варна ще работят от 10 до 12 часа на тези дати.

Графикът за изнесените приемни до края на 2016 год. и за първото полугодие на 2017 год. ще бъде публикуван на интернет страницата на Прокуратурата на Република България – www.prb.bg, както и на публичния сайт на Апелативната прокуратура във Варна - http://www.prb.bg/bg/apvarna/.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама