Двама са ранени след сблъсъци с крайпътни дървета

11:47, 14 ное 16 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама души са ранени при катастрофи, причинени от несъобразена скорост и довели до удари в крайпътни дървета. Сред пострадалите е 23-годишна водачка на „Фолксваген“ от с. Стефаново. В събота по обяд на пътя от Златни пясъци към Кранево тя изгубила контрол над колата, излязла от платното за движение и се забила в дърво. Получила е контузия на главата и комоцио, няма опасност за живота й.

Ден по-рано на пътя между селата Блъсково и Градинарово по сходен начин е катастрофирал „Опел“ с 30-годишен варненец зад волана. Шофьорът карал без съобразяване с неравностите по пътя, изгубил контрол над управлението и се блъснал в крайпътно дърво. При инцидента е пострадал 32-годишен пътник в колата от с. Градинарово. Той е с контузни наранявания, освободен е за домашно лечение, няма опасност за живота му.

Пешеходка на 77 години е ударена в събота в кв. „Виница“ от „Нисан“ с жена зад волана. При движението си назад по ул. „Константин Павлов“ водачката блъснала възрастната жена, която била зад колата. Пострадалата е с фрактура на главата и на левия глезен, няма опасност за живота й.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама