Бетонен къс смачка автомобил в Шумен

11:38, 14 ное 16 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бетонен къс от трафопост падна и смачка лек автомобил „Фолксваген Голф” в Шумен. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Инцидентът станал около 17.37 часа на ул. „Цар Освободител”. Парчето с големина около два квадратни метра е паднало от покрива на трафопоста.

След отстраняване на леката кола спасителният екип е премахнал от покрива на трафопоста останалите опасни бетонни фрагменти.

Спасителни екипи са работили вчера и по обезопасяването на опасни ламарини, откъртени от силния вятър в Шумен.

Около 13.40 часа е премахнат ламалинен обков на покрива на жилищна сграда на ул.”Климент Охридски”. Обковът е прибран в асансьорна шахта.

На ул. „Лозенград” спасителен екип е укрепил с дюбели опасно надвиснал ламаринен покрив. Същият екип е реагирал и на сигнал за опасно надвиснала ламарина на ул. „Княз Борис І”. Ламарината е отстранена.

В Нови пазар спасителни екипи са разчистили и нарязали паднали от силния вятър дървета и клони на ул. „Плиска” в града, между селата Кюлевча и Марково и близо до село Мировци.

Отстранили са и паднала рекламна табела след силния вятър в Нови пазар. Екипите са обезопасили изкъртена и опасно надвиснала ламарина от покрив на детска градина на ул.”Цар Асен”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама