Членове на СИК в Бургас възхваляват Цар Киро

10:04, 14 ное 16 / Любопитно 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На любопитна гледка станаха свидетели присъстващите през изминалата нощ в зала „Бойчо Брънзов“, където беше разположена Районната избирателна комисия в Бургас. В момента, когато там беше малка лудница заради пристигащите групи от представители на секционните избирателни комисии от града и областта, се появиха двама ухилени младежи с по-тъмен тен на кожата, смеейки се на висок глас и размахвайки импровизиран постер.

„Цар Киро, ние сме с теб“ пишеше на белия лист, като имаше отпечатани две снимки с обекта на възхвала и нарисувана усмихната фигурка като емотикон в интернет. В горния ъгъл беше отбелязана Секция – 82.

На въпрос защо са решили да възхваляват ромския лидер Кирил Рашков-Цар Киро точно в РИК-Бургас, двамата заявиха, че всъщност нямат предвид именно него, а си правят шега със своя председател на СИК. Младите мъже отказаха да уточнят пред медиите какво имат предвид и се втурнаха сред множеството в залата.

На въпрос към охраната знаят ли какви са тези веселяци и как са допуснати в залата, гардовете заявиха, че двамата наистина се членове на СИК, познават ги от първия тур и нямат право да ги изгонят.

Младежите продължиха да се забавляват необезпокоявано на трибуните на залата, размахвайки своето „художествено“ творение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама