Търсят служители в социални заведения

17:28, 09 ное 16 25 377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Благоевград обявява 35 свободни работни позиции в различни социални заведения на територията на областния център, информира зам.-кметът по хуманитарните дейности Христина Шопова. 

Съобщение с подробности за работните места, изискванията към кандидатите, както и списък с необходимите документи, ще бъде публикувано на страницата на Община Благоевград www.blgmun.com на 14 ноември. 

Крайният срок за кандидатстване по обявените позиции е 30 ноември 2016 година. 

Община Благоевград е една от най-социалните общини в България, с оглед на дейностите и институциите, които се финансират. 

На територията на община Благоевград функционират над 20 социални звена, в това число дневни кухни, трапезарии, социален патронаж. В Благоевград има и безплатно столово хранене на деца от социално слаби семейства. 

Има и три комплекса за социални услуги - Комплекс за социални услуги за деца, Комплекс за социални услуги за възрастни хора с увреждания и Комплекс за социални услуги за стари хора. 

Числеността и длъжностите на персонала са съобразени с изискванията на Министерството на труда и социалната политика, а изготвените длъжностни разписания осигуряват кадровото обезпечаване на звената. Всички тези комплекси бяха създадени с цел да се стига по-лесно до потребителите  и служителите, които обгрижват хората.

Община Благоевград спечели и проект, чрез реализирането на който, предстои да бъдат изградени 202 нови социални жилища.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама