Бивш затворник пак на топло - плашил бивша с убийство на децата й

17:04, 09 ное 16 25 262 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж на 28 години осъден от Районния съд във Варна за причинена телесна повреда и отправена закана за убийство.К. Панов призна вината си по двете повдигнати спрямо него обвинения - за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди на бивша своя приятелка и за заплаха за посегателство спрямо нейните деца.

Престъпленията са извършени на 15 февруари тази година. Около 2 месеца преди тази дата подсъдимият излязъл от затвора след изтърпяване на наказание. Веднага след освобождаването си започнал да търси и причаква бивша своя приятелка  край дома й, като вдигал скандали и изявявал претенции да се нанесе при нея.  През фервруари той я видял да води детето си в търговски център, приближил се в гръб и внезапно нанесъл ритник в колянната става на жената, която загубила равновесие и паднала на земята. На същата дата, чрез изпратено съобщение по скайп до пострадалата, той се заканил да убие децата й. Тогава тя сигнализирала полицията.

Панов  е осъждан многократно.  В съдебната зала днес той призна вината си и постигна споразумение с прокуратурата.  За всяко от деянията бе наложено различно наказание, като съдът определи той да търпи най-тежкото от тях  - 5 месеца в затвор при строг режим.  Съдебният акт е окончателен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама