Над 200 двойки мериха сили в турнир по спортни танци в Стара Загора

15:32, 09 ное 16 / Спорт 25 319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Роси Михалева и Стилиян Станев от клуб „Загора Данс“ заеха първо място на двойка младежи, латина и стандарт, в турнира за Купа“ България“ и открития турнир „Стара Загора“. В латина групата над 19 г. възраст, първи са състезателите от клуб „Бургас 1975 – Брилянт“, Васил Павлов - Таня Балтова. Първи на стандарт са Сияна Шишкова - Виктор Панов от клуб „Кристал“ – Варна.

Стара Загора бе избрана за домакин на престижното състезание, заради осигурените подходящи условия за провеждането му - зала с размери по регламент, подходяща настилка, съблекални, награден фонд - предметни, парични награди, купи и медали. Над 200 двойки взеха участие в турнира, организиран от Клуба по спортни танци „Загора Данс 2005 – Стара Загора “ и Община Стара Загора.

„Позволете ми да поздравя всички вас с отношението което имате към красотата и феерията. Малко подобни събития ни съпътстват в нашето ежедневие, така че нека се насладим на красотата и великолепието на тези млади таланти. Община Стара Загора е много поласкана от събитието и затова с удоволствие съдейства за провеждането му, това е една привилегия за града,“ каза при откриването заместник-кметът Иванка Сотирова. 

„Турнирът за „Купа България бе най-масов от проведените до момента. Догодина пак ще кандидатстваме, защото нашите условия са най-добри. Нашата школа има добри двойки и трябва да осигурим  състезание от висок ранг, както подобава на „Европейски град на спорта“, коментира организаторът на състезанието Виолета Михалева.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама