Шофьори употребили наркотици и неправоспособни водачи са установени в Сливенско

09:56, 09 ное 16 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама неправоспособни водачи и двама употребили наркотици са установени от пътни полицаи на територията на РУ- Сливен и РУ-Котел.  Днес в 00,10 часа в село Тича е спрян за проверка лек автомобил “Опел Астра”, управляван от 31-годишния Х.Х.от село Ябланово. При проверката се установява, че Х.Х. е неправоспособен и вече има наложено административно наказание за същото нарушение. Друг неправоспособен водач, който системно управлява МПС и има наложено наказание, е хванат от пътни полицаи в град Сливен на бул.”Цар Симеон”. Той е 23-годишният С.Г. от новозагорското село Коньово.

В 00,05 ч. днес в село Бяла е спрян за проверка лек автомобил “Пежо 206”, управляван от 20-годишния Г.Г. от град Сливен, който се е движил в посока село Новачево. При проверката за употреба на наркотични вещества уредът е отчел наличие на метамфетамин.

На 8 ноември, около 22,00 часа, на бул.”Ичеренско шосе” в град Сливен, е спрян за проверка 25-годишният И.П.. Той е управлявал лек автомобил “Мерцедес” след употреба на наркотични вещества- марихуана, установено с техническо средство.

Срещу водачите са образувани бързи производства.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама