Младите огнеборци от Разград спечелиха Купата на Община Ловеч и Преходната купа "Юлиян Манзаров"

07:35, 09 ное 16 25 418 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Младите огнеборци от ОУ "Никола Икономов" - Разград, спечелиха Купата на Община Ловеч и Преходната купа "Юлиян Манзаров". 

В поредното издание на турнира на младежките противопожарни отряди за преходната купа "Юлиян Манзаров", на което Ловеч беше домакин за дванадесети път, са участвали девет отбора от осем области - Благоевград, Варна, Велико Търново, Ловеч (два отбора от Троян и Ловеч), Пловдив, Разград, София област и Хасково, съобщават от община Ловеч.

Младите огнеборци, на възраст от 12 до 16 години, се състезавали в дисциплините "Бойно разгръщане на състезателна пътека" и "400 м. щафетно бягане с препятствия".

На второ място в комплексното класиране е отборът на СОУ "Д-р Петър Берон" - Свиленград, а на трето място - Спортно училище "Васил Левски"- Пловдив. Наградите били връчени от кмета на община Ловеч Корнелия Маринова.

Награди били дадени и за всяка отделна дисциплина, а всички участници са получили сертификат за участие.

Организатори на инициативата са Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" и звеното й в Ловеч, Българската федерация по пожароприложен спорт, РУО - Ловеч, Община Ловеч и фондация "Ангели от Лим".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама