Русенските полицаи поднесоха венци в памет на загиналите си колеги

12:09, 07 ное 16 25 359 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес, пред административната сграда на Областна дирекция на МВР-Русе, в навечерието на Професионалния празник на Българската полиция  8-ми ноември, се проведе тържествена церемония по поднасяне на венци и цветя на паметника на загиналите служители на МВР. Информация за честванията съобщават от Община Русе.

На церемонията са присъствали председателят на Общински съвет – Русе – чл. кор. проф. д.т.н Христо Белоев, зам.-кметът по устройство на територията инж. Димитър Наков, зам.-областният управител на област Русе Валентин Колев, директорът на ОДМВР-Русе - старши комисар Теодор Атанасов, служители на МВР и др.

Инж. Наков е връчил поздравителен адрес от името на кмета Пламен Стоилов: „За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод професионалния празник на Българската полиция, който ежегодно отбелязваме на 8-ми ноември! На този ден, бих искал да изразя своите почитания към Вашата работа и към дълга, който изпълнявате. Използвам приятния повод, за да Ви уверя, че дълбоко ценя заеманата от Вас служба, изграждаща доверие и сигурност. Вашите усилия в процеса на работа са от изключителна важност и са достойни за уважение!   Отправям своите най-сърдечни пожелания към Вас и професионалистите от ОД на МВР - Русе. Бъдете здрави и нека достойният път, по който вървите, да бъде изпълнен с успехи и просперитет!“

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама