Арестуваха шофьор на бус, давал рушвет на полицаи от Димитровград

11:40, 05 ное 16 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Униформени полицаи от РУ Димитровград са задържали мъж, предложил им подкуп. Вчера служителите на Териториална полиция са провеждали операция, при която, до разклона за село Брод са спрели за проверка лек автомобил Мерцедес, шофиран от 29-годишен мъж от Нова Загора.

В колата, чийто капацитет е 5+1 пътника, са се превозвали 12 души. Младши полицейските инспектори Пламен Стоянов и Светослав Гочев установили, че в буса липсват седалки и пътниците са налягали върху чували.

За да бъде осуетен съставянето на административен акт, водачът предложил на полицаите 20 лева. В този момент е задържан до 24 часа по образуваното бързо полицейско производство. Освен това му е съставен акт по ЗДвП.

От полицията съобщават още, че е започнато и досъдебно производство от хасковските полицаи срещу 35-годишен жител на областния град. Делото е в ход, поради това, че мъжът при управление на МПС не е спрял на подаден сигнал със „стоп палка” за рутинна проверка. При справка е констатирано, че шофира в едногодишен срок на влязло в сила наказателно постановление.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама