Въвеждат временна забрана за движение и паркиране в Разград заради изборите

07:41, 05 ное 16 25 324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Във връзка с произвеждането на изборите за президент и вицепрезидент и национален референдум в Разград се въвежда временна забрана за движение и паркиране. Мярката е с цел осигуряване на обществения ред при превоза на членовете на СИК и транспортирането на изборните книжа и материали в дните преди, по време и след изборите. Заповедта на кмета на общината д-р Валентин василев е публикувана на сайта на общинската администрация.

Съгласно нея днес, от 12.30 ч. до 17.00 ч. се затваря за движение ул. "Кирил и Методий" в участъка от кръстовището с ул. "Цар Асен" до кръстовището с ул. "Васил Левски".

На 6 ноември движението по същата улица ще бъде преустановено за  времето от 20.00 ч. до 07.00 часа на 7 ноември. Временна забрана за същия период от време ще бъде въведена и по ул."Васил Левски" в участъка между кръстовището с ул."Дунав" и кръстовището с ул. "Кирил и Методий", както и по северното платно на бул."Бели Лом" в участъка между НОИ и кръстовището с ул."Васил Левски".

Въведените забрани не се отнасят за превозни средства със специален режим на движение и за автомобилите, снабдени с пропуски.

Определени са и маршрутите за движение след 20.00 ч. на 6 ноември на МПС, превозващи членове на СИК от областта до РИК-Разград, както иместата за паркиране. 

Фоайето и залата на Филхармонията са определени за място, където членовете на секционните комисии трябва да изчакват реда си след 20:00 ч. на 6 ноември за приемане от РИК-Разград на изборните книжа и материали.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама