„Созопол“ изпусна да бие столичния „Локомотив“

20:13, 04 ное 16 / Спорт 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на „Созопол“ доминираше ярко, но изпусна да победи гостуващия „Локомотив“ (София) в 12-ия кръг от първенството на футболната Втора лига. Мачът завърши без голове - 0:0.

При първата опасност пред вратата на „железничарите” в 14-ата минута централният бранител Георги Хашев проби в наказателното поле и центрира точно за Кристиян Тафраджийски, който обаче отправи ръгби шут високо над целта. Четвърт час по-късно „Локо“ показа зъби с коварен удар с глава на Александър Горанов, който беше спасен със сетни усилия от капитана в този мач Мартин Теменлиев. Вратарят отрази с вещина и изстрел на капитана на гостите Даниел Пеев в горния десен ъгъл от пряк свободен удар. В добавеното време на първата част Мустафа Мустафа можеше да открие за „небесносините”, но и стражът на „червено-черните” Александър Любенов беше на мястото си.

След почивката домакините доминираха тотално срещу съперника, който мина центъра два-три пъти. С пропуски се „отличиха” резервите Станимир Баев и Станимир Митев. Седем минути преди края Стоян Мантаров беше повален в наказателното поле на гостите, но съдията Николай Йорданов подмина нарушението.

Щатният капитан на „Созопол“ Иван Янчев пропусна този мач заради контузия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама