Засилват полицейското присъствие в кв.„Лозенец” по изборите

15:32, 04 ное 16 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Полицейското присъствие в старозагорския квартал „Лозенец” и на всички места, където е необходимо, ще бъде засилено в изборния ден”, информира старши комисар Николай Кирков, директор на ОДМВР Стара Загора. По думите му ще се следи стриктно за нарушения на обществения ред.

Общо 637 полицаи ще се грижат за спокойно протичане на изборите. Охрана ще има във всички секции за гласуване. Няма да се допускат хора употребили алкохол и нарушаващи реда.

„Направили сме добра организация. Ангажирани са всички служители на ОДМВР, ще ни помагат и хора от Пожарната и жандармерията”, уточни старши комисар Кирков.

 Служителите на реда участват още от началото на предизобраната кампания с охраната на различните мероприятия организирани от канидадите за участие в изборите за президент и вицепрезидент.

От полицията уведомяват гражданите, че е създадена организация за подаване на заявления  за лични карти и  издаване на съответните удостоверения за изборния ден.

Работното време на сектор „Български документи за самоличност“ ще бъде: утре от 08.30 до 17.30 часа и в деня на изборите от 08.30 до 19.30 часа.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама