Жена загина при инцидент на бул. "България", друга пострада на "Раковски" в Русе

14:28, 04 ное 16 25 317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жена загина при инцидент на бул. "България" в Русе. Инцидентът е станал около 13 ч. в района на бензиностанция "Лукойл".

От Областната дирекция на МВР уточниха, че в 12:44 часа е постъпил сигнал за произшествието. То е в лентата в посока изхода на града към София. Според първоначалната информация лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 20-годишен водач е блъснал пресичаща пътното платно пешеходка. Екип на Спешна помощ е установил, че жената е починала. Тя е с неустановена към момента самоличност. Местопроизшествието е запазено от екипи на полицията. Движението в района на инцидента бе затруднено.

На местопроизшествието е изпратена дежурна оперативна група на ОДМВР и съдебен лекар за извършване на оглед и изясняване на причините и обстоятелствата, довели до възникване на пътнотранспортното произшествие.

Междувременно е постъпил още един сигнал за пострадала пешеходка при пътен инцидент в Русе

Около 13:34 часа от приемното отделение на русенската болница е подадена информация, че 88-годишна жена се е явила в медицинското заведение с оплаквания за травма в ръката, която е получила при пътен инцидент. На жената е била установена фрактура на ръката. Пред полицейските служители пострадалата е заявила, че е била блъсната от неизвестно МПС по ул. "Г.С.Раковски" в Русе.  

Сигналът е документиран. Служители на Пътна полиция изясняват инцидента.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама