Жителите на Побит камък се жалват на депутат от липсата на лекар в селото

13:18, 04 ное 16 25 362 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жители на разградското село Побит Камък споделиха пред народния представител Михаил Тодоров, че нямат лекар в селото, а имат нужда от такъв, тъй като там живеят доста стари хора. Това съобщи депутатът след проведената приемна в населеното място. В рамките на приемния си ден Тодоров обсъдил с местните хора проблемите и трудностите, с които се сблъскват в ежедневието си и възможностите за съдействие за тяхното решаване. Присъстващите заявили, че сградата на здравната служба има нужда от ремонт.

Друг важен проблем, който споделили хората, е че в Побит Камък дерето е затлачено и има нужда от намесата на специализирана техника, за да се удълбочи и изчисти, защото водата си проправя път и наводнява къщи в селото.

Кметът на населеното място Росица Ненова, която също присъствала на срещата, уверила хората, че работи и по двата поставени проблема. Тя посочила, че в началото на следващата година очаква проблемът с дерето да бъде отстранен  и средства за това ще бъдат заложени в бюджета на Община Разград. 

Местните жители споделили, че другите проблеми на селото са разрешени. Те обяснили, че вече имат освежена детска площадка, беседка и площта около паметника е почистена и облагородена, което е видимо и самите те се включват с доброволен труд. 

Народният представител Михаил Тодоров поздравил местните хора за общите усилия и усърдието на всички, за да имат едно по-добро място за живеене. Пред тях той казал, че когато има работещ кмет и видимите резултати са налице.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама