Осигуряват допълнителен транспорт в Сливен за Архангелова задушница

10:09, 04 ное 16 25 372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Временна транспортна схема е направена за улеснение на гражданите на Сливен, които по традиция на 5 ноември – Архангелова задушница, посещават гробовете на своите близки. Допълнителният транспорт е по препоръка на кмета Стефан Радев. Автобусите, които тръгват от центъра ще се движат на 15 минути, а от гимназията по текстил – на 20 минути. На гробищата ще има две спирки – старата площадка до централния вход и втората – новоизградена площадка в южната посока. Така ще се улесни придвижването на посетителите, сред които много възрастни хора.

Призовават се водачите на автомобили да не паркират безразборно и да затрудняват движението на градските автобуси, което ще доведе до транспортен хаос.

Общинска охрана и полицията ще засилят присъствието си на трите гробищни парка в града.

ГРАФИК:

На 5 ноември 2016г. /събота/ ще има допълнителни курсове до парк ''Нови гробища'' от сп.''Център'' и по линия №24, както следва:

1. С маршрути:

            - от сп.''Център'' : бул.''Цар Симеон'', бул.''Братя Миладинови'', бул.''Бургаско шосе'', Нови гробища /сп. ''Централен паркинг'' и сп. до нов южен портал/ и обратно;

            - от пл.''Стоил войвода'' /Текстилен техникум/ л.№24: ул.''Великокняжевска'', ул.''Г.Раковски'',бул.''Панайот Хитов'', бул.''Стефан Стамболов'', бул.''Бургаско шосе'', Нови гробища /сп. ''Централен паркинг'' и сп. до нов южен портал/ и обратно.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама