В приемната за граждани поставиха дългогодишни проблеми и предложения за спорт

09:38, 04 ное 16 25 308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дългогодишни проблеми, междуличностни спорове и предложения с обществена значимост, поставиха пред кмета на Сливен  по време на приемния  му ден.  Предварително бяха записани граждани, представители на обществени организации и фирми. Направени бяха предложения за развитието на спорта в града, за съвместни дейности в сферата на бизнеса и др. 

„Хората най-напред се обръщат към Центъра за административно обслужване и ако можем да решим проблема им веднага, не се налага посещение в приемния ден на общинското ръководство. Често идват граждани, на които кметът е последна надежда за спасение, защото са изпаднали в безизходица по различни причини. Някои са срещнали бюрократични трудности, други идват за съвет или да споделят мъката си. Определено мога да кажа, че има доверие към кмета и очаквания за справедливо решение на всеки проблем“, каза Таня Балабанова – главен експерт по административно обслужване.

Приемният ден на общинското ръководство се провежда всеки първи четвъртък от месеца с предварително записване – в Центъра за административно обслужване - два дни преди приемния ден.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама