Кметът Йордан Йорданов: Политическата ми принадлежност е ДБГ

08:38, 04 ное 16 25 360 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Спекулациите и приказки от рода „една жена ми каза“ ме задължават да заявя, че мисленето ми е дясно, политическата ми принадлежност е ДБГ, а основната ми задача е да направя най-доброто за Добрич”, написа във фейсбук кметът на Добрич Йордан Йорданов.

Изявлението му идва след като през последните седмици в общественото пространство се появиха твърдения, че кметът сменя партийната си принадлежност. Това се случи, след като Йорданов се появи в читалището в Балчик по време на предизборна среща, в която участва зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, а по-късно прие в кабинета си и кандидат-президент.

„През изминалата една година моите усилия и действия са насочени към реализиране на важните за града ни цели. Да, провеждам много разговори, срещам се с министри от кабинета на министър-председателя и вярвам, че получената от тях подкрепа е важна за Добрич. Всичко, което имам да кажа, включително и конкретни политически въпроси ще изговоря сам, както винаги директно”, написа още Йордан Йорданов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама