Завръщането на „Мастило“ започва от Варна

18:46, 02 ное 16 / Култура 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
След почти година отсъствие „Мастило“ се завръщат на сцена. Липсата на една от най-известните български поп групи не беше безпричинна. През пролетта на тази година вокалът на „Мастило“ – Вики Терзийска - стана майка на прекрасна малка госпожица. Само 6 месеца след появяването на Маргарита Вики е готова да излезе на голяма сцена и да продължи започнатото от миналата есен.

В края на миналата година „Мастило“ реализираха суперуспешното турне “Виж ме пак” в повече от 10 града в България. Упехът беше забележителен – препълнени зали и клубове, усмихната публика, много пеене и танци, безкрайни бисове и ръкопляскания.

И тази есен Вики и Десо решиха да не изневеряват на традицията и да зарадват своите фенове. Сцената отново ще изглежда впечатляващо със специално разработена мултимедия от най-добрите професионалисти в областта на 3D мапинга в България.

„Мастило“ ще изпълнят на живо всичките си популярни любими парчета от последните15 години. Освен основните членове Виктория Терзийска и Десислав Данчев, към групата ще се присъединят и Краси Тодоров – пиано, Васил Вутев – барабани и момичетата от „Ла Ти Да“

Турнето ще започне от Варна с концерт на 24 ноември в Държавната опера. На 6 декември „Мастило“ ще пеят в Драматичния театър в Ловеч, а до края на годината ще имат концерти и в Плевен и Пазарджик.

Билетите за Варна се продават в мрежата на Eventim, касите на бензиностанции OMV и на място от касата на Държавната опера. За Ловеч, Плевен и Пазарджик те могат да бъдат закупени от касите на залите и клубовете. Цената е 10 лева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама