В Бяла откриха многофункционална спортна площадка

17:05, 02 ное 16 / Спорт 25 279 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, председателят на Общински съвет – Бяла Мариан Антонов, кметът на Община Бяла Димитър Славов откриха този следобед нова многофункционална площадка за спорт. Тя се намира в квартал „Гара Бяла“, близо до бъдещата църква „Свети Пантелеймон“.

Информацията за събитието съобщава прес центърът на партията. 

„По делата ще ги познаете. Виждате какво кметът и екипът му правят за Вас, хората на Бяла. За мен, кв. „Гара Бяла“ ще стане знаков културно – спортен център“, каза народният представител. Финансовата политика на кмета на Бяла е рестриктивна, но паралелно с това се случват много неща, е подчертал Нунев. 

„Трябва всички да подкрепяме г-н Славов в работата му, за да може след няколко години общината да изглежда по съвсем друг начин“, е казал още Пламен Нунев.

„За мен това е сбъдната мечта. Този обект променя визията на целия квартал. Надявам се вие да ползвате пълноценно и да пазите новата придобивка. Тя ще бъде последвана от много други. Може би и аз като ветеран ще играя тук във футболна среща“, е заявил от своя страна кметът. „Дори от Бяла ще идват тук било за спорт или за разходка. Вярвам, че кварталът го чакат само хубави дни. Благодаря, че оценявате нашия труд, а ние ще работим така, че да оправдаем вашето доверие занапред“, е отбелязал още той.

Площадката с изкуствено покритие е изпълнена в много кратък срок. Тя е разположена върху площ от 1000 м2. Площадката разполага с 200 места за зрители, осветление, ограда и пр. Всеки ще може да ползва площадката безвъзмездно.

Предвидено е изграждането на парк и културен център в района.

Очаква се тази вечер кметът на Бяла да проведе отчетно събрание за стореното от него и екипа му през първата година от първия мандат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама