Галя Георгиева от ВСС: Съдия Елена Тодорова не ми е протеже /звук/

14:58, 02 ное 16 25 838 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Нямам протежета, запомнете това”. Това каза днес пред журналисти Галя Георгиева от Висшия съдебен съвет в Хасково след като бе попитана, дали съдия Елена Тодорова от Свиленград се ползва с нейни протекции. Topnovini.bg в поредица от материали разкри изключително тежки нарушения на бившия председател на Районен съд Свиленград.

Всичко, което съм казала за съдия Елена Тодорова го потвърждавам и не се отричам от него. Ако имаме предложение за образуване на дисциплинарно производство, ще го направим, допълни още Георгиева, която е председател на Дисциплинарната комисия.

Миналата седмица Георгиева на заседание на съдийската колегия съобщи, че съдия Елена Тодорова от Районен съд Свиленград като председател на съда в граничния град не е осчетоводявала касови ордери, бавела е изписването на мотиви към делата, както и че има съмнение за неслучайно разпределение на делата.

Какво каза още Галя Георгиева пред журналистите в Хасково в звуковия файл. Пълното интервю с Галя Георгиева по темата за Елена Тодорова четете утре.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама