"Драконите" гостуват на "Верея" за Купата

14:18, 02 ное 16 / Спорт 25 317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Дунав" ще срещне "Верея" за Купата на България. Това реши тегленият днес жребий за 1/4-финалната фаза в турнира.

Срещата между завърналия се след 25-годишна пауза в елита тим от Русе и пълните дебютанти сред майсторите ще се играе на 4, 5 или 6 април в Стара Загора.

В първия си мач в Първа лига през този сезон те завършиха 0:0 на "Лудогорец Арена" в Разград, а на 19 ноември "драконите" гостуват в Стара Загора. През миналия сезон във Втора лига те отново направиха 0:0, но на "Трейс Арена", а в Русе "Дунав" победи с 1:0 с гол на Светослав Читаков.

И двата отбора преодоляха съперници от втория ешелон, за да стигнат до тази фаза на надпреварата за Купата. "Верея" обаче гостува на последния във временното класиране там в момента "Левски" Карлово, където победи с 2:0, и прие на своята "Трейс Арена" 11-ия "Поморие" за 1:0.

Припомняме, че за сметка на това дунавци трябваше да се преборят в гостувания на амбициозния "Витоша" Бистрица с 8:7 след дузпи, който е шести в момента във Втора лига, и на единия от кандидатите за промоция в елита и трети в подреждането в момента "Септември" в София, където постигнаха чиста победа с 2:0.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама