Строеж на канализация променя движението в кв. "Бенковски"

09:25, 02 ное 16 25 366 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Въвежда се временна организация на движението за изграждане на канализация в кв. "Бенковски". Това съобщиха от пресцентъра на Столична община. 

До 7 ноември се удължава забраната за влизането на пътни превозни средства по западната половина от пътното платно на бул. „Лазар Михайлов” между ул. „Родно село” и ул. „Единство”. Движението ще се извършва в източната половина от пътното платно на булеварда. 

От 00.00 часа на 2 ноември 2016 г. до 24.00 часа на 20 декември 2016 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по източната половина от пътното платно на бул. „Лазар Михайлов” между ул. „Единство” и ул. „Родно село”. Движението ще се извършва в западната половина от пътното платно на булеварда, като същото се регулира с преносима светофарна уредба. 

За същия период от време се скъсяват маршрутите на автобусни линии №№ 24 и 100, както следва:  Автобус № 24 - от автостанция „Орландовци” до пл. „Биримирци” в кв. Бенковски;  Автобус № 110 - от Пътностроителна техника до пл. „Биримирци” в кв. Бенковски. 

Измества се двупосочна спирка „Кв. Бенковски” с код 0805 и 0806 на бул. „Лазар Михайлов” в района на кръстовището с ул. „Геле Китов”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама