Намериха двата гранатомета, с които е стреляно по Алексей Петров

10:16, 30 окт 15 25 445 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
И двата гранатомета, с които бе стреляно по колата на Алексей Петров в четвъртък, са били намерени, предаде Нова телевизия, позовавайки се информация от МВР. Все още няма информация колата, с която бе извършен опитът за атентат, да е била открита. Извършителите също все още се издирват.

В 8.54 ч. вчера сутринта на телефон 112 един от охранителите на Петров е подал сигнал за инцидента. По бронирания джип на бившия съветник в ДАНС е стреляно с два гранатомета в столичния квартал "Кръстова вада". Няма пострадали хора, като е повреден автомобилът на Петров, както и временна постройка. Прокуратурата започна разследване.

Според Нова телевизия първият изстрел пропуска целта и попада в съседна постройка, а вторият нанася щети само по една от вратите на автомобила. Снарядите не са се взривили, защото не са били на нужното разстояние след изстрела. Регистрационният номер на червения Опел "Астра", с който се смята, че са избягали извършителите, е бил с регистрационни номера 3860, които вероятно са крадени.

"Стрелбата срещу мен е грешка", заяви вчера Алексей Петров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама