Онкото в Бургас обяви поръчка за доставка на лекарствени продукти за над 1 млн. и 700 хил. лева

19:23, 29 окт 15 25 495 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Комплексният онкологичен център в Бургас е обявил обществена поръчка за доставката на шестнадесет номенклатури лекарствени продукти за лечение на онкологични заболявания, по приложена спецификация. Това показа справка на Topnovini.bg. Прогнозната стойност на поръчката е 1 775 619 лева без ДДС.

От описанието на обществената поръчка става ясно, че лекарствените продукти, включени в спецификацията, са изписани по анатометерапевтичен код (АТС), международно непатентно наименование (INN), лекарствена форма, мярка (mg, mgc, IU, DDD и др.) и прогнозни количества. Всяка номенклатура е самостоятелно обособена позиция.   

В спецификацията са посочени приблизителни прогнозни количества за всяко едно от 16-те лекарства, в различни мерни единици и с общо количество за всички продукти от 12 678 625 мерни единици. Прогнозните количества по всяка една от обособените позиции са описани в спецификацията на процедурата.

Важно условие е всеки участник да посочи в офертата си търговското наименование на оферирания лекарствен продукт, но без да уточнява конкретната готова дозирана лекарствена форма. Участникът трябва да представи и декларация – списък на изпълнени доставки на лекарствени продукти за лечение на онкологични заболявания, с посочени: стойност, дата и получател на доставките, както и приложени към тях доказателства за всяка извършена доставка, под формата на удостоверение, издадено от получателя или от компетентен орган.

Друго изискване, посочено в поръчката, е участникът да е изпълнил поне три доставки, за период от две години до датата на подаване на офертата, като трябва да приложи доказателства за всяка декларирана доставка.

Минималният срок, през който участникът е обвързан с офертата, е до 31 март 2016 година.

Срокът за получаване на офертите или заявленията за участие е 30 ноември. Те ще бъдат отворени на 1 декември в кабинета на управителя на Комплексния онкологичен център в Бургас, намиращ се на бул. „Стефан Стамболов” №73.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама