За Любомир Христов - кмет на Шумен

16:34, 29 окт 15 / Политика 25 878 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Деан Станчев - областен координатор на ВМРО - Българско национално движение, Шумен

„Уважаеми членове и симпатизанти, призоваваме ви да подкрепите Любомир Христов от ПП ГЕРБ като кандидат за кмет на Шумен. Гласувайте на 1 ноември и направете по-добрия избор. Уверени сме, че като човек с патриотични убеждения и здрава ръка, той ще работи за благото на хората и за бъдещето на нашия град. На Шумен е нужна промяна сега! Да я направим заедно.”

Неделчо Неделчев - областен координатор на ОБН „Целокупна България” и член на Световния парламент на българите по света.

 „Обединени български националисти „Целокупна България” призовават своите членове и симпатизанти да подкрепят Любомир Христов от ПП ГЕРБ за кмет на Шумен. Гласувайте за промяната, която ще изведе нашия град на пътя на европейското развитие. Убедени сме, че господин Христов ще оправдае доверието на шуменци и ще ги обедини.”

Красимир Радев - областен председател на ПП „Съюз на патриотичните сили - Защита”

„Уважаеми съграждани, членове и симпатизанти, обръщаме се към вас и ви призоваваме още веднъж да дадем своя вот на 1 ноември за Любомир Христов като кандидат за кмет на Шумен, издигнат от ПП ГЕРБ. Гласувайте за него, за да променим модела на управление и да превърнем Шумен в модерен и сигурен град.”

Цветан Цанински - председател на Областния съвет на Съюза на репресираните.

 „Категорично подкрепяме, както и досега, така и на балотажа кандидатурата на господин Любомир Христов от ПП ГЕРБ за кмет на Шумен. Любомир Христов е енергичен, компетентен и принципен човек, с натрупан житейски и професионален опит, етичен и толерантен към политическите си опоненти. Ползва се с доверието и уважението на централното ръководство на партията. Има желанието и волята да промени Шумен и да го направи по-добро място за живот за всички.”

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама