Ревизоро: Пари за Пловдив ще има, независимо кой ще е кмет

14:55, 29 окт 15 / Политика 25 400 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Пловдивчани няма да пострадат по никакъв начин, а Пловдив няма да остане без финансиране, ако Славчо Атанасов спечели балотажа на изборите в неделя." Това заяви депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров - Ревизоро на пресконференция в Града под тепетата днес .

По думите му Пловдив го има и ще го има независимо от това, кой е кметът, а бюджетът си е бюджет. "Градът под тепетата е с голяма тежест в бюджета и е нормално да получава адекватно финансиране", категоричен бе Емил Димитров.

"Личността и това как се управлява една община са важните, не коя партия стои зад него. Бойко Борисов стана кмет на София, без ГЕРБ да управлява държавата, Йорданка Фандъкова се доказа като успешен кмет, когото софиянци харесват и спечели на първи тур, кметът на Бургас Димитър Николов спечели с впечатляващите 84 %, но и той управлява при правителство на БСП. Ако един кмет умее да защитава проектите си, да има подкрепата на града си, да привлича инвестиции, то няма значение коя партия стои зад него."

Емил Димитров - Ревизоро съобщи още, че след неделя, ако Славчо Атанасов бъде избран за градоначалник, то ще започне голяма проверка на всички сметки и обекти, реализирани по време на мандата на Иван Тотев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама