Отделен зам.-кмет по култура обещава Иван Тотев

12:34, 29 окт 15 / Политика 25 401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Разделяне на сегашния ресор и обособяване на зам.-кмет само по култура ще бъде първото управленско решение след балотажа, съобщи кандидатът за кмет Иван Тотев.

По думите му неговата партия по този начин ще отговори на очакванията на културните дейци в града, както и на формациите, които вече са обещали подкрепа на ГЕРБ. Проведени са разговори с три от тях – Земеделски съюз "Александър Стамболийски", "Кауза Пловдив" и Реформаторския блок.

Като потенциален партньор Иван Тотев посочи "Съюз за Пловдив". Той заяви, че разговорите с всички са преминали успешно, без да бъдат поставяни конкретни искания за постове, а само за определени политики.

Според Тотев в бъдещия Общински съвет ГЕРБ заедно с подкрепящите го формации ще има стабилно мнозинство от 35-36 гласа. Това според него би дало стабилност на бъдещия управленски мандат и би гарантирало устойчив растеж на Пловдив при засилена комуникация с държавата и правителството. Това според Тотев е гаранция за реализиране на големите проекти на града, за които до голяма степен ще бъде търсена подкрепата на държавата.

Кандидатът на ГЕРБ за пореден път призова пловдивчани да излязат да гласуват в неделя, защото от тяхната активност зависи в много голяма степен развитието на Пловдив в близките няколко години.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама