Зам.-шеф на ЦИК: Предпочитам дъщеря ми да е проститутка, отколкото синът ми - журналист

12:14, 29 окт 15 25 522 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Предпочитам дъщеря ми да е лека жена, проститутка, отколкото синът ми да е журналист. Това заяви в ефира на Нова тв зам.-председателят на Централната избирателна комисия (ЦИК) Марлия Мусорлиева видимо ядосана на многобройните въпроси защо в комисията не са предвидили случилото се в „Арена Армеец“.

Мусорлиева обяви, че цитира Керкегор (името на датския философ е Киркегор – бел. ред.) на финала на разгорещения разговор, след като няколко пъти обвини медиите, че искат да изкарат виновна ЦИК. Според нея всичко по организацията за София е в правомощията на ОИК и на общината.“Това с медиите борбата е загубена с вас от всички“, обобщи тя.

На въпрос за безпрецедентния брой недействителни бюлетини отговори така: “Аз съм адвокат, кинорежисьор, и Теория и история на изкуството, само с математика не ме натоварвайте, моля ви се!“

Мусорлиева обясни още, че ЦИК е „дала“ на ОИК-София 136 сътрудници за вота, освен това в нощта на изборите от ЦИК са предложили на шефката на ОИК-София Диляна Иванова да изпратят още, но тя отговорила, че няма необходимост и там всичко е спокойно.

"Ако майка ми и синът ми бяха вътре, щях да удуша първия срещнат от властта”, коментира още тя.

Допълни, че ЦИК отговаря за контрола по законосъобразност на актовете на 265 ОИК и всички жалби на политически субекти и граждани.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама