БСП в Исперих призова симпатизантите си да гласуват по съвест на балотажа

11:19, 29 окт 15 / Политика 25 400 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общинския съвет на БСП в Исперих заявява ясно и недвусмислено, че нямат търсен и поет ангажимент към който и да е от участниците в тези избори.

Това се казва в обръщение до симпатизантите на партията преди втория тур на изборите в града.

До балотаж за кметския стол в Исперих достигнаха Бейсим Шукри от ДПС и независимият Бейсим Расим.

В специално обръщение, разпространено до медиите председателят на  Общинския съвет на БСП в Исперих адв. Даниел Димитров призова жителите на общината за активно участие на балотажа в неделя - 1 ноември.

Той благодари на всички избиратели от Исперихска община, които на 25 октомври са подкрепили кандидатите на БСП за кмет на община, кметове на кметства и общински съветници.

„Иска ми се да вярвам, че гласувайки за нашите кандидати, Вие сте дали подкрепата си за промяната в община Исперих, за промяна в името на хората”, заявява Димитров. Той отбелязва, че за тази промяна, за по-достойния живот на всички хора в общината, са работили активно през кампанията кандидати на БСП за кметове и общински съветници и им благодари искрено, както и на всички членове и симпатизанти на партията, които са подпомагали тяхната работа.

В обръщението си адв. Димитров отбелязва още, че социалистите, чрез възможностите, които им е дал избирателят, ще работят още по-настъпателно в новия Общински съвет за реализиране на собствената си Програма за развитие и управление на община Исперих, която е озаглавена „Промяна в името на хората”.

„ Затова се обръщам към Вас с надежда и упование - нека в неделя всички излезем и гласуваме по съвест, защото само с гласа си, с активната си позиция, в мир със собствената си съвест, можем да направим още една, и то решаваща крачка по пътя към промяната на община Исперих, промяна в името на всички исперихчани”, допълва в обръщението си адв. Даниел Димитров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама