Реформаторите в Пловдив застават категорично зад Иван Тотев

11:03, 29 окт 15 / Политика 25 453 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Реформаторският блок (РБ) категорично ще подкрепи на балотажа в Пловдив десния кандидат Иван Тотев, съобщи на пресконференция днес депутатът и председател на СДС - Пловдив, Никола Хаджийски. По думите му реформаторите ще направят опит да пренесат националния модел на управление в Града под тепетата.

"Ние, десните партии в блока, няма как да подкрепим ляв кандидат, защото това би означавало да излъжем своите гласоподаватели", коментира от своя страна Пепа Деведжиева от ДСБ.

"В началото излязохме с малко по-различно мнение - да подкрепим опонента на Тотев, но след дебати на национално ниво подкрепяме изцяло решението и заставаме зад десния кандидат", каза Савина Петкова от ДБГ.

Припомняме, че преди дни хората на Меглена Кунева декларираха подкрепа за Славчо Атанасов. Впоследствие обаче от ДБГ промениха мнението си.

Реформаторите в Пловдив спечелиха 12 992 гласа на първия тур на местните избори. По думите на Хаджийски това били най-интелигентните гласоподаватели, тъй като недействителните бюлетини са едва 55. Депутатът бе категоричен, че Пловдив трябва да се управлява по нов начин,за което ще работят и избраните в Общинския съвет представители на РБ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама