Шуменци подкрепят Любомир Христов

16:11, 28 окт 15 / Политика 25 435 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 

Професор Яни Милчаков, бивш народен представител, посланик на България в Полша, Словакия, Югославия, преподавател в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски” и в Софийския университет „Климент Охридски”:                                                                                                                                               

Надявам се, че Любомир Христов ще оправдае доверието на десните избиратели като мене и ще успее да обедини хората с десни убеждения в Шумен. Пожелавам му успех.

Янко Русев, олимпийски, петкратен световен и петкратен европейски шампион, треньор по вдигане на тежести:

Познавам Любомир Христов от детските си години, заедно сме спортували. Приятели сме, все ни командваше, все нареждаше, но най-важното е, че ние му вярвахме. Затова съм сигурен, той знае какво иска и какво може. Знае към какво се е устремил и съм сигурен, че ще бъде много добър управленец. Вярвам в Любо. Шумен и спортът в града имат нужда от кмет, който да върне достойнството на спортистите на града.   

Иван Карадочев, литературен критик, член на Съюза на писателите:

Искрено се надявам, че най-после общинската власт ще поеме своята отговорност и ще създаде такава атмосфера, каквато подхожда на културните традиции на нашия град. Шумен е задължен да обедини хората, които се занимават с изкуство и култура. Вярвам в успеха на Любо Христов и го подкрепям.

Валентин Кулев, художник, преподавател, доцент в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски”:

Подкрепям Любомир Христов и ще гласувам за него. Заявих го още в началото на предизборната кампания. Шумен наистина има нужда от промяна, която да го изведе на пътя на европейското развитие. Очаквам от господин Христов и от неговия екип професионалистите в сферата на изкуството и културата да бъдат хората, които ще го съветват и ще му помагат в областта на културата.

 Диана Дечева, изпълнителен директор на фондация „Панчо Владигеров“:

Подкрепям Любомир Христов за кмет на Шумен, защото съм убедена, че нашият град има нужда от промяна. Вярвам, че това е пътят, за да се развива Шумен. За да може това, което имаме като история - богатото духовно наследство и културните ни традиции да бъдат обогатени с нови идеи и намерения. Силно се надявам, че ще намерим възможностите и правилните решения,  за да се промени облика на Шумен и той да заеме своето място сред модерните и успешно развиващи се градове.

Златан Ванев, трикратен световен и четирикратен европейски шампион, треньор по вдигане на тежести:

Заставам зад Любомир Христов. Подкрепям го, защото в негово лице виждам човека, който ще възвърне славата на Шумен като спортен град. Вярвам, че той ще подкрепя хората, които могат да помогнат и да работят за развитието на спорта в града. Разчитам, че той ще възроди детско-юношеските школи, ще помага и на професионалния спорт в града. Вярвам, че няма да ни подведе и ще възстанови спортните зали, спортните съоръжения, ще построи голяма зала, от която Шумен има нужда, ще възстанови стадионите. Ще гласувам за Любомир Христов, защото му вярвам.

Румен Михайлов – художник:

Познавам Любомир Христов много отдавна и го подкрепям. Смятам, че той ще бъде успешен кмет и добър стопанин. Убеден съм, че ще подкрепи хората на културата, ще направи Шумен по-добро място за творците, за да върнем славата му на град с богата духовна култура и традиции не е само сянка от миналото.

 

Доктор Свилен Арнаудов, завеждащ хирургическо отделение на КОЦ:

Категорично подкрепям господин Любомир Христов. Крайно време е в нашия град да има дясно управление. За съжаление, в момента общината е в тежко финансово състояние, което се дължи не само на господин Костов, а най-вече на други лица от левицата, които управляваха града задкулисно. Като народен представител от Шумен Любомир Христов застана твърдо зад нашите аргументи за запазване на статута на онкологичните центрове. В същото време господин Иван Иванов дори не ни удостои с присъствието си на организираната среща с шуменските депутати. Разкриването на медицински колеж в Шумен отново е заслуга на Любомир Христов.

Силвия Дънекова, лекоатлет, олимпийска надежда, участник на олимпийските игри в Лондон и на предстоящите олимпийски игри в Рио де Жанейро:

Категорично заставам зад господин Любомир Христов и съм уверена в неговата победа. Искам да му кажа, че с балотажа на първи ноември ще дойде духът на промяната, която Шумен заслужава. Уважавам го като човек и като личност, защото съм се уверила, че го е грижа за всеки – и за малкия човек, и за големия спортист.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама