Вече е ясно разпределението на мандатите в местния парламет във В. Търново

17:53, 27 окт 15 / Политика 25 413 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ясни са мандатите в Общинския съвет във Велико Търново. Най-голямата група ще бъде на ГЕРБ. Тя ще има 17 общински съветници, като техните имена все още не са ясни тъй като кандидатът за общински съветник и бивш председател на Общинския съвет във Велико Търново Николай Ашиков ден след изборите загина в зверска катастрофа на Хаинбоаз.

Съветниците на БСП ще бъдат 5. Това са Стоян Витанов, Петко Тюфекчиев, Валерия Дончева, Валентин Ламбев и Стефан Стефанов. Българска демократична общност ще бъде представена от 3-ма съветника Иван Александров, Калина Широкова и Любен Велчев.

АБВ спечели един мандат ще бъде представен от Николай Илчев, Движение „Царевград за Велико Търново“ ще има 3-ма общински съветници сред тях водачът Стефан Михайлов и Веселин Стоянов, все още треитият не е ясен.

Патриоти – ВМРО ще бъде представляни от 2-ма общински съветници Николай Цонев и Станислав Рашков. Реформаторския блок ще има 4 общински съветника – Мирослав Трифонов, Мавроди Калейнски, Пламен Петров и Мария Илчева. ДПС ще имат 2-ма съветника и техните имена все още не са ясни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама