Георги Титюков: За пловдивчани е важно да излязат да гласуват

16:44, 27 окт 15 / Политика 25 476 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За пловдивчани е важно да излязат да гласуват на балотажа в неделя, категоричен е кандидатът за кмет на район”Централен” Георги Титюков. Той благодари на всички пловдивчани, отишли до урните на 25 октомври, независимо за кого са гласували.

"Ние от "Кауза Пловдив" ще подкрепим кандидата за кмет на Пловдив на принципна основа, с оглед на програмата, която ще изпълнява", поясни Титюков. По думите му през последните 4 години градът е тръгнал напред, в правилната посока, и в много сфери нещата вървят добре.

"Според нас досега се случват неща, за които пловдивчани чакат от години. Това са проектът за разширението на Голямоконарско шосе, повдигането на жп линията на булевард "Копривщица", изграждането на нов автомобилен мост над река Марица и на булевард "Северен", уточни Титюков. Той посочи още и разширението и реконструкцията на булевардите "Руски", "Коматевско шосе", "6-ти септември","Васил Априлов". Сред приоритетите на коалиция „Кауза Пловдив”е подмяна на паважа с асфалт на улиците”Гладстон” и „Капитан Райчо”, както и на булевард”Марица”юг-от Водната палата до булевард "Източен".

3-4 млн. лв. годишно се заделят за тротоари в Община Пловдив. Тази практика също трябва да продължи, убеден е кандидатът за кмет на "Централен".

"Основен приоритет за нас са откриването на нови работни места, особено в IT сектора и аутсорсинг индустрията. Друг голям проект, който ние подкрепяме, е "Екопарк Марица", включващ 650 дка залесен парк с 37 дка изкуствено езеро със защитени водни птици", заяви Титюков.

В областта на културата е необходимо да се извършат още много реформи, смятат от "Кауза Пловдив". Не е добре стари и доказани проекти да се заменят с други, които нямат бъдеще, заяви скулпторът Жорж Трак, който бе включен в листата за общински съветници.

Приоритет за в бъдеще ще бъде и развитие на още социални услуги за хора в неравностойно положение, разкриването на работни места за хора със специфични нужди, допълни от своя страна Веселина Ботева.

Общо 6721 избиратели са гласували за листата на „Кауза Пловдив”. Коалицията ще има трима общински съветници в местния парламент.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама