Млад мъж спипа крадец, услужил му с телефона си, после го задържал в заложна къща

12:30, 27 окт 15 25 383 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гражданин е задържал мъж, който с измама му откраднал телефона, а след това се опитал да го заложи, съобщават от Областната дирекция на МВР. Полицията е започнала бързо производство срещу заловения.

На 26 октомври, около 20:00 часа, в Русе на кръстовището на ул. Борисова и ул. Рила, пред игрална зала, млад мъж, за когото впоследствие е установено, че е 21-годишният Х.Н. от разградско село, поискал на заем мобилния телефон на минувач (22-годишен мъж), за да се обади на приятелката си.

Човекът се съгласил и дал телефона. След това Н.Х. го помолил да го изчака пред игралната зала, за да влезе и поиска пари на заем от свои приятели, но вместо това той се измъкнал от страничен вход и побягнал към центъра с телефона му.

Потърпевшият тръгнал след него и по-късно го намерил и задържал в заложна къща, до Пантеона, да се опитва да заложи телефона. Заловеният е предаден на екип от Първо РУ. Разградчанинът е бил задържан. Случаят е документиран като е започнато бързо производство срещу 21-годишният Х.Н.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама