Тялото на изчезналия Йордан Вълков е намерено в Мандренското езеро

11:00, 27 окт 15 25 372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изчезналият 39-годишен Йордан Вълков е намерен мъртъв, съобщиха за Topnovini.bg от Областната дирекция на МВР-Бургас. Трупът му е открит в Мандренското езеро, в района преди мостовете в посока с. Димчево. Най-вероятно става въпрос за удавяне, тъй като при извършения първоначален оглед видими следи от насилие по тялото му не са открити, уточниха от полицията. В езерото преди дни беше открит полупотопен и неговият автомобил.

Йордан Вълков беше в неизвестност от 21 октомври. Едва вчера от полицията разпространиха информация, че се издирва. Вълков е роден в София, но живее в бургаския комплекс „Меден рудник”.

В издирването му са се включили водолазен екип от „Пожарна безопасност и защита на населението” - Бургас, както и служители от Четвърто Районно управление и отдел „Криминална полиция” в града.

Тялото на Вълков е откарано за аутопсия в катедра „Съдебна медицина” към МБАЛ-Бургас. Заключението на съдебните медици ще даде яснота относно точната причина за смъртта, както и времето на настъпването й.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама