Здравният министър: Нямайте съмнение в психическата изрядност на Волен Сидеров

09:35, 27 окт 15 25 714 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Нямайте ни най-малко съмнение в психическата изрядност на г-н Волен Сидеров. Не говорим за отклонения, а за добре координирани действия и желание да се търси агресия и да се разпалят страсти. Това по-скоро има нещо общо с изкуството на хората в НАТФИЗ, отколкото с друго". Така здравният министър Петър Москов коментира пред бТВ поредицата от скандали, в които се забърка лидерът на „Атака“ само за няколко седмици.

След като отиде в столичен магазин да се бори с наркотрафиканти, той нахлу два пъти и в НАТФИЗ със същата цел. В нощна на изборите обаче си тръгна там с кръв по лицето. В понеделник пък срещу него беше организиран и митинг в центъра на столицата. Главният прокурор поиска отново имунитета на Сидеров и колегата му Десислав Чуколов.

Петър Москов посочи, че като министър няма имунитет и не вижда причина депутатите да имат, освен в случаите, в които са автори на законодателни инициативи.

 

Продължаващият кошмар в „Арена Армеец“ министърът определи като безобразие и тежък провал на ЦИК.

Към 8 ч. тази сутрин 117 души са били прегледани на място, от тях 12 са транспортирани до болница. Трима са приети за наблюдение, няма нито един в тежко състояние, заплашващо живота, съобщи Москов. Попатн обаче къде е правителството в цялата тази ситуация, Москов беше категоричен, че намеса на кабинета в изборния процес би могла да постави под съмнение честността на вота.

Ако имаше възможност да се гласува електронно, нямаше да има такава ситуация сега, допълни още министърът.

По повод изборните резултати Москов обобщи, че ДПС на тези избори се е показало като сила с регионално значение и винаги ще има това присъствие. Повод са думите на Местан, че движението не може да бъде изметено от властта, което дойде от представители на реформаторите в изборната нощ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама