Антидрога инициатива събира тийнейджъри на летище „София“

07:22, 27 окт 15 25 423 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Агенция „Митници“ и Агенцията за борба с наркотиците в Америка DEA за шеста поредна година ще организират инициативата Red Ribbon, насочена срещу употребата и трафика на наркотични вещества. Инициативата е под надслов „Proud to be drug free!" в памет на Енрике Камарена, агент на ДЕА, отвлечен и зверски убит от мексикански наркотрафиканти.

Днес от 9 часа, в зала Заминаващи на Летище София, Терминал 2, служителите от отдела за борба с наркотрафика при Митница Аерогара София и служители на Агенцията за борба с наркотиците на САЩ ще се срещнат с деца от различни столични училища, за да поговорят с тях за опасностите, свързани с употребата на добре познати или съвсем нови наркотици. Инициативата ще подкрепят спортни и танцови клубове, както и певецът Орлин Павлов.

В 11 часа в зала Заминаващи на Летище София, Терминал 2, всички присъстващи тийнейджъри ще участват в специално организиран флашмоб „Proud to be drug free!" Инициативата ще завърши с демонстрация на работата на митничарските кучета, както и на задържане на наркотрафиканти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама