Валентин Ламбев: Ще бъдем реална опозиция и коректив

20:22, 26 окт 15 / Политика 25 366 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Благодаря на всички, които подкрепиха мен и кандидатите от БСП, както и на всички вас, които излязохте и упражнихте своето право на глас. Благодаря, че намерихме сили да защитим своите принципни позиции и да отстоим избора си", обърна се към гражданите на община Велико Търново кандидатът за кмет Валентин Ламбев, който се класира 2-ри след Даниел Панов. 

"Достойнството изисква да поздравя победителя в тези избори – Даниел Панов. Поздравявам и всички, избрани за общински съветници.

Отчитам, че БСП е втора политическа сила в община Велико Търново. Ние от БСП ще продължим да бъдем сплотен колектив. Също и ще бъдем реална опозиция и коректив. Опозиция, която през годините чрез действията си доказа, че работи честно за хората, а не за себе си и опозиция, която отказва да бъде част от съществуващата порочна схема.

И отново - БСП е единствената политическа сила, която няма да изчезне след утрешния ден. БСП е единствената политическа сила, която продължава успешно да поддържа идеите и принципите си пред хората и да ги отстоява като принципна политическа позиция", сподели още Ламбев ден след изборите за местна власт.

"Екипът на БСП във Великотърновския общински съвет отново ще се ангажира с политики в полза на гражданите. Нашият лозунг „За нас най-важни са хората“ винаги е бил подкрепян не с думи, а с политически аргументи и дела. Продължаваме да работим за благото на нашия общ дом – община Велико Търново", допълва в обръщението си Валентин Ламбев. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама