Камен Попов получава заплахи заради крошето по Сидеров

18:30, 26 окт 15 25 472 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Камен Попов, който късно снощи бе задържан по обвинение, че е ударил председателя на "Атака" Волен Сидеров, вече получава заплахи за физическа саморазправа, разказа той днес. Срещу него има досъдебно производство за причиняване на леки телесни повреди по хулигански подбуди.

Заради предстоящото дело той говори преди медиите си с адвокат и разказът му за нощта на изборите бе доста обран. По тази причина той не потвърди дори, че е ударил Сидеров, като заяви, че още не е гледал кадрите на телевизиите. И намекна, че монтажи също са възможни.

Попов дори заяви, че разбрал за удара по Сидеров чак след като бил задържан. По думите му, снощи той е минал по ул. "Гурко", тъй като имал работа. "Изведнъж видях срещу мен тълпа полицаи, която залиташе напред, назад и ме събориха на земята - всичко се случи за две секунди", каза Попов. И уточни, че според него не е бил преднамерено съборен на земята.

"Не си спомням нищо в детайли", повтори няколко пъти той. Попов потвърди, че е знаел за случващото се при НАТФИЗ, както и че има близки познати от "тези среди". В отговор на въпрос той също призна, че е бил кандидат-депутат, но заяви, че никога не е бил член на партия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама