С жребий определиха поредността на кандидатите за общински съветници в Разград, получили равен брой преференции

15:51, 26 окт 15 / Политика 25 617 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общинската избирателна комисия определи с жребий поредността в списък А на кандидатите за общински съветници в община Разград, получили равен брой преференции. Жребият се изтегли в зала 308 на общинската администрация в присъствието на кандидатите и представители на партиите, от чиито листи са.

В жребия участваха кандидатите от листата на ГЕРБ Надежда Димитрова и Мариан Иванов, получили равен брой преференции - 78,  както и Йордан Йорданов и Матьо Коцев, и двамата с 52 броя преференции.

В листата на БСП с 49 броя преференции са Добрин Младенов Добрев и Чавдар Димитров, а в листата на Реформаторския блок с еднакъв брой преференции - 57 са Станчо Минков и Димитър Петров.

За да се определи кой от кандидатите ще бъде на предна позиция в листата, двойките кандидати с еднакви преференции изтеглиха едновременно от поставени в прозрачна кутия пликове с номера. Кандидатът от съответната двойка, който изтегли по-големия номер се подрежда по-напред в списъка. 

Жребият определи в листата на ГЕРБ Мариан Иванов да бъде преди Надежда Димитрова, а Матю Коцев се нарежда преди Йордан Йорданов.

В листата на БСП Добрин Добрев си остава преди Чавдар Димитров, а в на Реформаторския блок Димитър Петров си разменя мястото, като се нарежда преди Стано Минков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама