Член на секционна комисия: Състоянието на хората е цъкаща бомба

15:26, 26 окт 15 25 368 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От организационна гледна точка положението е тежко. Освен малкото разглеждащи документите за тая камара протоколи ми прави впечатление и явяването на хора в очевидно недобро физическо здраве за подобен маратон. Това каза за София Topnovini.bg член на секционна комисия, чакащ да предаде изборните документи в „Арена Армеец“.

„Баби и дядовци участвали в изборите в римската империя, жена бременна в четвъртия месец?! Кръвно, фобии... Това е заложена бомба“, коментира нашият източник. 

Той самият е член на секционна комисия за пръв път и го е направил по-скоро, защото му е интересно, отколкото за парите. По думите му те са към 80 лв, с бонус от 20 лв за тези, които „се жертват“ да отидат да предават документите. 

„Виждам че проблемът на нацията не са управляващите, а народът от чийто редици излизат“, коментира той и добави, че чисто битовият аспект на ситуацията допълнително изнервя обстановката. По думите му хората се оплакват от кафето и сандвичите, които се дават срещу купони – 4 за сандвичи и около десетина за вода, кафе или чай. „Сандвичите не ставали и за куче. Ама няма ни един изхвърлен“, коментира източникът ни. 

Въпреки че виси в залата от 3 часа сутринта, членът на секционната комисия заяви, че все още е в приповдигнато настроение и му липсват само телевизорът и пуканките. „Имам номер за ред 1207“, каза той. „Когато влязох беше наред 220, а сега (около 14.30 ч. - бел. ред) е номер 742.“ Той е изчислил, че неговият ред ще дойде около 23 ч. тази вечер, но не изключва да има забавяне, защото вътре процедурата по предаване на документите е около 30 мин до час и нещо. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама