Пиян шофьор се обърна в крайпътен канал, колата му пламна

13:55, 26 окт 15 25 365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пиян шофьор се обърна в напоителен канал, автомобилът пламнал, а водачът (29-годишен мъж с инициали М.В. от Хисаря) опитал да избяга от мястото на инцидента. За случая разказаха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът е получен в неделя по обяд. Съобщено е за пътно произшествие между селата Старо Железаре и Черничево. На място е изпратен автопатрул на РУ – Хисаря, който установил, че лек автомобил "Фолксваген" е изоставен в напоителен канал извън пътя. Водачът направил опит да избяга, но след кратко преследване бил заловен от служителите на реда. Тестът с дрегер отчел наличие на 2,14 промила алкохол в издишания от мъжа въздух.

Още трима пияни шофьори са задържани през изминалото денонощие в Пловдивско, посочиха от полицията.

Около 2 часа в събота служители от сектор "Престъпления по пътищата" спрели за проверка лек автомобил "Форд" в района на 246-ти километър на пътя между Хасково и Пловдив. Зад волана бил 36-годишният И.Т. от Асеновград, чиято алкохолна проба показала 1,24 промила.

В неделя, около 22 часа, в село Караджалово полицаи от РУ – Асеновград, засекли 41-годишен местен жител да управлява "Мерцедес" с 1,45 промила. Час и половина по-късно в Кричим пък е заловен 39-годишният Ж.С. от града, който седнал зад волана на своя "Опел" с 1,61 промила.

Четиримата нарушители са задържани в ареста за срок до 24 часа. Срещу тях са започнати полицейски производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама